遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 11月21日 (星期五) 碰碰tire 吹水 Post
Coolio     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 43001

精華 0
帖子 5284
積分 1132   詳情

閱讀權限 50
註冊 2007-9-28
來自 planet earth
狀態 離線

egg, i called up that anime dvd shop in toronto, was told they don't have any old ultraman tv series...bummer.

anyway, thx for the contact info.

guess i just have to wait til my next HK trip...

Don't follow the crowd: that's the easiest way to get lost.

What does not kill me makes me stronger.
頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

如果我搵到邊度仲有賣的話再通知你啦!

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

[quote]原帖由 Flora 於 2008-11-21 04:35 AM 發表

叫 米芝蓮奇辛加力OT男 。。。。。。

究竟係辛加力定係辛力加?辛加力好似'蘿記'o左.......辛加力,等於火....

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

Coolio     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 43001

精華 0
帖子 5284
積分 1132   詳情

閱讀權限 50
註冊 2007-9-28
來自 planet earth
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-11-21 04:57 AM 發表
如果我搵到邊度仲有賣的話再通知你啦!

cool.

Don't follow the crowd: that's the easiest way to get lost.

What does not kill me makes me stronger.
頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2008-11-20 15:59 發表
[quote]原帖由 Flora 於 2008-11-21 04:35 AM 發表
叫 米芝蓮奇辛加力OT男 。。。。。。
究竟係辛加力定係辛力加?辛加力好似'蘿記'o左.......辛加力,等於火... ...

等於火 ..... 唔怕得佢可以位列首位啦!!

咁多火係咪要飲返杯竹蔗紅蘿蔔雪梨水??

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-11-21 05:08 AM 發表

等於火 ..... 唔怕得佢可以位列首位啦!!

咁多火係咪要飲返杯竹蔗紅蘿蔔雪梨水??

thank u for reminding me.....i still hv 2 pounds of carrot at home, let me get some pears....shoot sugar cane, get the dry ones then....

最後編輯: mpiipm : 2008-11-21 05:31 AM

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

外賣2 杯得唔得?

頂部

性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-11-21 05:34 AM 發表
外賣2 杯得唔得?

尼到你o個度變o左竹蔗紅蘿蔔雪梨

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
原帖由 mpiipm 於 2008-11-20 16:37 發表
尼到你o個度變o左竹蔗紅蘿蔔雪梨冰

咁叮返熱咪剛好o羅!

放工走人, bye

頂部

性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951

閱讀權限 60
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ultraegg 於 2008-11-21 06:16 AM 發表

咁叮返熱咪剛好o羅!

放工走人, bye

叫阿蛋叮野?咁就肯定變竹蔗紅蘿蔔雪梨lor!

乾竹蔗會同自己講:「我原本係鮮蔗﹐
跟住俾人哂乾﹐煲完濕番﹐送外賣途中又變冰﹐以為去到目的地可以收成正果﹐點知
阿蛋一出手佢又成蔗乾。究竟我做錯乜野呀﹗」最後決定將自己攪到一絲一絲
﹐一於‘蔗絲還魂’﹗﹗﹗

頂部

快速美言