遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 10月4日(星期三) 新頭像呀蛋的吹水post
MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 DAZE 於 2006-10-4 08:50 PM 發表

/.\''岩岩返到屋企LAW......但係重有好多野要做姐....(
今晚一定要放狗....COZ...尋晚冇放.....
今晚重有要搞下塊面....我又重未食飯.洗白白...等陣重要洗衫.....D碗搵左成個星期我都重未洗....今晚.得閒D. ...

你都真係好忙 ...     SORRY 愛莫能助 ....    精神上 support support

頂部

elia     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 419

精華 0
帖子 1718
積分 2402   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-4
來自 水平線下
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Edmund 於 2006-10-4 20:17 發表

澳賣葛~
要你等左成晚真的唔好意思啊~

我地昨晚吹到好...熱鬧...

頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2006-10-4 09:00 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!

QUOTE:
原帖由 elia 於 2006-10-4 08:56 PM 發表

今朝有無唔知醒?

好彩唔系同我講

頂部

DAZE     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 273

精華 0
帖子 303
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-6-27

QUOTE:
原帖由 MT 於 2006-10-4 08:55 PM 發表

格LA底 ....          ng 好啦 ...    臭o既 ....       你又未洗白白 ....   有死臭豬味 ...     

你嫌棄我.............格LA底..................嫌棄眼光尤勝耳光..難怪擁抱或漫步都有難度......................原本返到屋企見到間屋咁已經好灰....比你打完一巴(HURT爆.....如果你聽日係YAHOO HK睇新聞..見到有個大好青年...飲滴露自殺...但係驚左滴露個陣味而溝可樂....最後死唔去..比人當笑話...都你因為你.......(

頂部

Edmund (馬拉糕)     Rank: 6Rank: 6
雲中藍 (情與義,值千金~)
性別 男
UID 478

精華 1
帖子 9332
積分 11511   詳情

閱讀權限 70
註冊 2006-7-6
來自 馬拉
狀態 離線

發表於 2006-10-4 09:01 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 Edmund 為MSN好友 通過MSN和 Edmund 交談 ICQ 狀態 Yahoo!

QUOTE:
原帖由 elia 於 2006-10-4 08:58 PM 發表

我地昨晚吹到好...熱鬧...

((( 幸災樂禍啊~

頂部

elia     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍
性別 保密
UID 419

精華 0
帖子 1718

閱讀權限 60
註冊 2006-7-4
來自 水平線下
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 DAZE 於 2006-10-4 20:50 發表

/.\''岩岩返到屋企LAW......但係重有好多野要做姐....(
今晚一定要放狗....COZ...尋晚冇放.....
今晚重有要搞下塊面....我又重未食飯.洗白白...等陣重要洗衫.....D碗搵左成個星期我都重未洗....今晚.得閒D. ...

嘩 , 快些放狗先啦...告你....虐畜架
做咩要...搞下塊面..??

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 DAZE 於 2006-10-4 09:00 PM 發表

你嫌棄我.............格LA底..................嫌棄眼光尤勝耳光..難怪擁抱或漫步都有難度......................原本返到屋企見到間屋咁已經好灰....比你打完一巴(HURT爆.....如果你聽日係YAHOO HK睇新聞 ...

你 ng 好做儍事 ar ...    ( (

頂部

藍之初
性別 保密
UID 273

精華 0
帖子 303
積分 100   詳情

閱讀權限 30

QUOTE:
原帖由 elia 於 2006-10-4 08:56 PM 發表

今朝有無唔知醒?

WA,,,今朝.......起床個陣...我想死LAW....原本勁想唔返工.......
但係唔返工冇成千幾蚊.....最後我認命....死左去返工.....BUT...個陣時已經係...7點半有多.....我返工返8點....最後我決定左....淨係刷牙...換左條褲衫都冇換就咁乜都唔搞就咁成個乞衣出門口...上到車...帶CON.....整頭個D...比人仇視LAW....COZ....我霸左兩個位...最後換衫...我幾驚有人CALL警察黎

頂部

風中藍
性別 保密
UID 419

精華 0
帖子 1718

閱讀權限 60
註冊 2006-7-4
來自 水平線下
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 DAZE 於 2006-10-4 21:00 發表

你嫌棄我.............格LA底..................嫌棄眼光尤勝耳光..難怪擁抱或漫步都有難度......................原本返到屋企見到間屋咁已經好灰....比你打完一巴(HURT爆.....如果你聽日係YAHOO HK睇新聞 ...

你既聯想力...真勁爆...
飲滴露自殺都得??你個心靈就真是脆弱左些....

頂部

藍之初
性別 保密
UID 273

精華 0
帖子 303
積分 100   詳情

閱讀權限 30

QUOTE:
原帖由 MT 於 2006-10-4 08:56 PM 發表

你都真係好忙 ...     SORRY 愛莫能助 ....    精神上 support support

乜愛莫能助呀.....(你幫我搵到頭好人家...咁到陣時咪有人幫我執屋LAW....再唔係...你介紹D富婆比我識....咁我到陣時..住金屋LA...日日都淨係比人收埋....乜都唔使做...咁先係一個治標..又治本既方法黎GA MA.....

頂部

快速美言