诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

是日吹水 Post 標題   咩事呀, 近排身體咁差

Set by ultraegg on 2011-4-13 09:38 PM
標題: 4月13日(星期三) 咩事呀, 近排身體咁差 嘅吹水post
ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835
積分 9054   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
mickeyGoUp: microwave 您地會買咩牌子?

我等別留意牌子, 只留意 watt 數, 無特別 size / function 要求的話, 我會買 1000 / 1200 watt. 我用過的牌子有goldstar, 北美大路牌子, 依家用緊 panasonic

最後編輯: ultraegg : 2011-4-13 09:57 PM

頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511
積分 5235   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-3-24
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

ok!  我想搵個簡單可靠既,等我睇下 goldstar/panasonic 先!

頂部

mpiipm     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (狗仔狗女一小竇)
性別 男
UID 42179

精華 0
帖子 4951
積分 3124   詳情

閱讀權限 60
註冊 2007-7-25
來自 阿媽個肚
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 mickeyGoUp 於 2011-4-13 08:06 AM 發表
ok!  我想搵個簡單可靠既,等我睇下 goldstar/panasonic 先!

Sorry, i never bought microwave in my life!! I'm still using one that someone bought us for the old house warming back in 1994!!

sodog - 遠看是隻狗﹐近看也是狗﹐打我我唔走﹐拉我我先走﹗
頂部

mickeyGoUp     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

haha.. 最近我阿媽嗰個唔知點解壞左 (since 1992),所以要買過個俾佢啦!  我就圍問人,真係冇乜邊個有買過呢!  我以前讀書時買過個二手,CAD 20 咋!  

頂部

ultraegg (我係2蛋爸爸!)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
mickeyGoUp: ok!  我想搵個簡單可靠既

咁不如買個美北牌子啦, 幾十蚊一個, 壞咗咪買個新囉, 上次個幾好呀, under warranty 壞咗, 佢地寄返張 cheque 比我! 我要求 1000 / 1200 watt 係叮得快, 800 watt 或以下係細部, 但叮好耐

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
我就圍問人,真係冇乜邊個有買過

依家 d 人唔用 microwave??

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

QUOTE:
I'm still using one that someone bought us for the old house warming back in 1994!!

sodog, 咁咪唔夠環保? 依家 d 人換電器, 好多都唔係壞, 而係環保喎, 新電器某程度上係慳電喎

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

QUOTE:
依家 d 人唔用 microwave??

唔係唔係,而係個個都係買屋時跟埋黎一直都未壞。

頂部

版主
性別 男
UID 5

精華 0
帖子 35511

閱讀權限 150
來自 美國滴滴尼
狀態 離線

我好少識人換電器係為環保喎!  慳電係因為想慳錢咋喎!    

頂部

版主
性別 男
UID 2550

精華 2
帖子 61835

閱讀權限 150
註冊 2006-8-1

乜美國買屋咁開心送家電用品呀? 係咪, 你個 friend 講咗比你聽, 係邊度有幾萬一間 condo? 我諗住開返間天藍投資, 預埋你地o架, 大手入貨炒炒吓嘛!

頂部

快速美言