遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: (經常更新) 萬人迷木村新劇前哨 ~
woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687
積分 7599   詳情

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

(經常更新) 萬人迷木村新劇前哨 ~

木村大人終於有新劇出喇 ~

一向都成日上<men's non-no>封面嘅木村大人今次一口氣上晒4月兩期做封面兼"麻斗",
實行熱爆日本繼續為新劇造勢!!

咁有好嘢梗係要同大家分享吓啦, 下圖便是該兩本<men's non-no>的封面和內頁 ~

Book 1:

Book 2:

睇到噴鼻血未呢?佢又出嚟勾魂喇, 睇吓今次套<Change>嘅收視會唔會再創新高 ~

最後編輯: woodstock : 2008-4-8 04:18 PM

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

oh my ...   木村 ...   hot ....  

woodstock :
哈哈 ~ 有冇比佢勾魂呀?

頂部

koon1218 (君)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (食神)
性別 女
UID 362

精華 7
帖子 9664
積分 17241   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-1
來自 Msia
狀態 離線

發表於 2008-3-29 08:26 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 koon1218 為MSN好友 通過MSN和 koon1218 交談 Gmail
多謝JQ妳分享啊..
我全部都拿曬黎做screen saver呀...

woodstock :
唔洗客氣, 有好嘢梗係要攞出嚟益吓大家啦 ~

頂部

wendylo1234     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 44565

精華 0
帖子 187
積分 809   詳情

閱讀權限 50
註冊 2008-1-21
來自 寵物國
狀態 離線

木村大人越來越有味道,簡直係殺死人呀!

woodstock :
係呀!係呀!殺死人呀!

頂部

wendylo1234     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 44565

精華 0
帖子 187
積分 809   詳情

閱讀權限 50
註冊 2008-1-21
來自 寵物國
狀態 離線

唉! 套劇要押後出,唯有巡多啲木村大人啲posts,望梅止渴啦

頂部

woodstock (JQ)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

我想change 的宣傳活動算是展開了吧.
昨晚的"笑っていいとも!春の祭典スペシャル"一早便打廣告說木村大人會拉隊上節目.
我猜fuji tv 是想平息民憤(延期開播), 加上又是木村大人的好兄弟中居的show,
所以才會讓我們得以大飽眼福, 看看木村大人玩遊戲的英姿吧 ~

節目開始
[attach]34315[/attach]

中居訪問木村大人
[attach]34316[/attach]

女主角深津
[attach]34317[/attach]

[attach]34318[/attach]

阿部大叔也有出席喔, 難得!難得!
[attach]34319[/attach]

玩遊戲 ~
[attach]34320[/attach]

非常愛玩的木村大人
[attach]34321[/attach]

問答環節很好笑.......
[attach]34322[/attach]

[attach]34323[/attach]

最後一part, 木村大人射箭的英姿!!
[attach]34324[/attach]

訪問中有提及拍攝的趣事, 以及木村大人空餘時的活動,
他還是那麼的愛看電影, 寧願犧牲寶貴的睡眠時間也要看.
難怪看起來面色不太好(灰黑黯淡), 滿憔悴的............

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

最後編輯: woodstock : 2008-4-8 01:21 PM

頂部

koon1218 (君)     Rank: 7Rank: 7Rank: 7
版主 (食神)
性別 女
UID 362

精華 7
帖子 9664
積分 17241   詳情

閱讀權限 150
註冊 2006-7-1
來自 Msia
狀態 離線

發表於 2008-4-8 01:36 PM  資料  個人空間  短訊  加為好友  添加 koon1218 為MSN好友 通過MSN和 koon1218 交談 Gmail
"非常愛玩的木村大人"既左下個張笑得好燦爛啊...

woodstock :
所以先話佢鐘意玩囉 ~

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

最新一集smap x smap 係love award, 咁我post 唔post d 相上嚟好呢?

woodstock :
冇人有反應, 咁我就唔貼相喇, 我自己收埋慢慢睇 ~

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

由娜姐主唱嘅"CHANGE"主題曲"miles away"已經隨住佢隻新album "hard candy"响上個月尾面咗世喇,
咁有幾多人聽過呢首歌呢?未聽過嘅朋友快d click 嚟欣賞吓喇, ok 幾好聽架!

MILES AWAY

頂部

版主
性別 女
UID 19156

精華 0
帖子 8687

閱讀權限 150
註冊 2007-1-7

隨咗上面首歌, 送多張噴血desk top, 問你地死未!

最後編輯: woodstock : 2008-5-8 12:11 PM

頂部

快速美言

一群熱心會員對本主題作出以下的回覆:

woodstock: RMK added for MT - PID 165387 [ view ]
woodstock: RMK added for koon1218 - PID 165591 [ view ]
woodstock: RMK added for wendylo1234 - PID 165686 [ view ]
焉逢: 很好的貼子!! 無言感激!!!
尚章: 殺死人
woodstock: RMK added for koon1218 - PID 166875 [ view ]
woodstock: RMK added for woodstock - PID 167225 [ view ]

最後回覆日期: 2008-5-8 10:31 AM
最後編輯日期: 2008-4-5 01:05 PM (woodstock)
  編輯帖子
快速美言