遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: 大傢覺得 [亂世佳人] 點呢 ?
paronomasia     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 7497

精華 0
帖子 113
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-8-18

大傢覺得 [亂世佳人] 點呢 ?

睇咗 28/30 集亂世佳人,覺得劇情唔錯,幾好睇 !
各位又點睇吖?

頂部

jp123     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 1790

精華 0
帖子 224
積分 609   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-25

Just finished~~
唔也不錯,因近日覺得陳錦鴻有不少的進步。
雖然話顧平安有不放棄的態度,但真係有D煩。
松田孝義就簡直無聊呀,而且吳唱K的表現同一年前既學警雄心無乜分別,仲差過之前的男人之苦。
風頭同表現只有潘世昌一角,陳錦鴻係呢套戲簡直係大贏家。

而且大結局陳錦鴻的出現欠交待,無線的習性,有頭武無尾陣,開頭攪到大大咁,收尾就亂咁黎,成日都係咁…唉…

最後編輯: jp123 : 2006-8-24 07:45 AM
頂部

bluekatalyst     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 女
UID 3665

精華 0
帖子 2
積分 100   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-8-4

I like this drama very much! Its very addicted sometimes~

頂部

renren123     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 8584

精華 0
帖子 18
積分 127   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-8-23

唓!睇到個姓吳嘅就唔開胃。

頂部

SandroNesta     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 保密
UID 10799

精華 0
帖子 1
積分 105   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-9-2

我觉得陈锦鸿演得不错啦,隐约让我想起创世纪里面的他,去atv那两年他简直是白费了,回来tvb是明智的哦

頂部

alanhkk     Rank: 4Rank: 4
水中藍 (XS王 + 積分王)
性別 男
UID 1504

精華 0
帖子 260
積分 1873   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-21

This is a BORED show ! me don't like to watch so boring ! TVB should shut down of it

曾經攻擊過我的Mars animal!我請你吃正氣*
頂部

sleepybabe     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 女
UID 1615

精華 0
帖子 58
積分 124   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-7-22

The beginning was kinda boring...middle is okay
very easy to guess who will pair up with who

頂部

MT     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天下第一傻豬)
性別 女
UID 754

精華 1
帖子 24653
積分 2850   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-7-12
來自 去咗火星啦
狀態 離線

我覺得如果 ending 陳錦鴻冇出現到 ....  會有說服力多 d lor ...

頂部

sleepybabe     Rank: 2Rank: 2
藍之初
性別 女
UID 1615

精華 0
帖子 58
積分 124   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-7-22

the ending is somewhat forced.....how did the guy come back...what happened to him that took so long to come back.....
also i don't find the sparks between the two main characters

頂部

ah_cho     Rank: 5Rank: 5Rank: 5
風中藍 (天藍看更)
性別 女
UID 5699

精華 1
帖子 19196
積分 6063   詳情

閱讀權限 60
註冊 2006-8-11
來自 住0係楓葉國既日本漢奸 ... ... ...
狀態 離線

我唔明點解陳錦鴻成日要"木"起個嘴

頂部

快速美言