诱人的老师中文字幕在线观看
遊客:  註冊 | 登錄 | 幫助

標題: [求助] 突然彈出 [小米的blog] 的IE 視窗, 是中毒麼
winniecheng     Rank: 1
XS缺
性別 保密
UID 2219

精華 0
帖子 17
積分 80   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-7-30

我都有試將 TEMP d FILE del 左
見佢 2日無出現都以為得
點知....唉
前日,尋日又彈出黎
因我用 CILLIN 擋住, 雖然見唔 佢個樣
但個 CILLIN 彈出黎的 MESSAGE 卻又蓋上了我既 IE 上
我都係度想緊, 佢唔會唔讀取D咩資料
比如 YAHOO ID等等
到佢有更新時就好似發 MAIL 一樣
彈晒去比 MARK 左的資料又或者ID

頂部

gambol888     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 7261

精華 0
帖子 49
積分 135   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-8-17
來自 mars
狀態 離線

我曾中過上述之毐,用cclean,同antivius掃唔走,佢係在winrar IE file 內,後我用safe mode 進入才可消除上述之file.

頂部

winniecheng     Rank: 1
XS缺
性別 保密
UID 2219

精華 0
帖子 17
積分 80   詳情

閱讀權限 30
註冊 2006-7-30

QUOTE:
原帖由 gambol888 於 2006-12-2 04:10 AM 發表
我曾中過上述之毐,用cclean,同antivius掃唔走,佢係在winrar IE file 內,後我用safe mode 進入才可消除上述之file.

係邊度可以找到依個 file, 可否詳細一點

頂部

gambol888     Rank: 3
青出藍
性別 保密
UID 7261

精華 0
帖子 49
積分 135   詳情

閱讀權限 40
註冊 2006-8-17
來自 mars
狀態 離線

回覆 #13 winniecheng 的帖子

go to winrar click local setting,then click temparary internet file,click Ie5 file,del all file but the index dat and destop internet file.

X-Seek 解決方案 1/2  [ 觀看下一個解決方案 ]  
頂部

自由神     Rank: 4Rank: 4
水中藍
性別 保密
UID 437

精華 0
帖子 694
積分 1770   詳情

閱讀權限 50
註冊 2006-7-4

用我的方法時,要用safe mode內windows的

X-Seek 解決方案 2/2